Katrin Lindwall och Jan Sjökvist beger sig mot nya höjder

Sedan starten i Kronoberg 2014 har Katrin Lindwall från Linnéuniversitetet, Fakulteten för teknik och Jan Sjökvist producerat fantastiska utmaningar. Nu ger dem sig iväg på nya uppdrag och fortsätter ta elever mot nya höjder på nya sätt! 

Alltifrån rymden till smak och ljus – det har utmaningarna handlat om som Jan och Katrin producerat genom åren. Fantastiska och nytänkande utmaningar som kräver både klurighet och mod: våga testa och våga misslyckas! I vårterminens tema Make IT Wild är det istället Institutionen för skog och träteknik på Linnéuniversitetet som tar över stafettpinnen och tillsammans med Tekniska museet fortsätter de att producera utmaningar i världsklass.

Stort tack Katrin och Jan för det fantastiska arbete och engagemang ni har lagt ner i Maker tour – Mot nya höjder. Tillsammans har ni varit med och fått tusentals elever nyfikna på naturvetenskap, teknik och matematik och förhoppningsvis sått ett bestående frö och startat en forskningsglöd i flertalet elever. Här hittar du alla tidigare utmaningar som producerats i Maker tour – Mot nya höjder.

Trots att Katrin och Jan inte kommer att fortsätta producera Maker tour – Mot nya höjders utmaningar så fortsätter lärarnätverket Linné mot nya höjder! I nätverket får du som lärare (Maker tour – Mot nya höjder-lärare eller inte, alla är välkomna!) möjlighet att träffa andra lärare i branschen och ta del av spännande nyheter. Kontakta Katrin Lindwall om du vill veta mer. 

Bild tagen inför utmaningen Make IT Flow