Lärarkväll i Gävle med Nobelmuseet om elektronik, teknik och framtidens vård

Välkommen till en lärarkväll med Nobelmuseet om ny elektronik och teknik som kan användas för framtidens vård och rehabilitering.

Hur kan nya tekniska innovationer inom elektroniken användas för att underlätta våra behov i framtiden? Vilka möjligheter och vilka hinder finns?

Under lärarkvällen den 7 mars 2019 kommer du att få möjlighet att lära dig mer om detta och diskutera betydelsen av nya forskningsrön.

Vi erbjuder panelsamtal, möjligheter till frågor, diskussioner och förhoppningsvis svar, samt kaffe och avslutande mingel med dryck och mat. Lärarkvällen riktar sig främst till lärare som undervisar i naturvetenskap, fysik, biologi och kemi på gymnasiet och högstadiet, men passar även lärare i SO-ämnen och filosofi och andra intresserade.

Ladda ner inbjudan som PDF.

[rara_call_to_action title=”” button_text=”Anmäl dig till lärarkvällen” button_url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR6dou10qbibNxhhjpdFpAC5km94XbOjt7UNQW77BCGdZYUQ/viewform?fbclid=IwAR0g-RTvOog6STN_W7r88EmkxP-rCyBGcAodCumr-M4msK3pRRwA4VSZSgY” target=”_blank” button_align=”left”][/rara_call_to_action]

[rara_call_to_action title=”” button_text=”Läs mer på lärarkvällens Facebook” button_url=”https://www.facebook.com/events/2243658035954029/?active_tab=about” target=”_blank” button_align=”left”][/rara_call_to_action]

 

Anmälan och praktisk info

Anmäla dig senast den 27 februari via länken ovan.

När: 7 mars, kl. 16-20, fri entré.
Övrigt: Under kvällen serveras kaffe, frukt och mat med vin/öl/alkoholfritt. Meddela gärna eventuella allergier och liknande i anmälningsformuläret.

Frågor?

Kontakta andreas.lundin@nobelmuseum.se.

Lärarkvällen presenteras i samarbete med Nobelmuseet, Forskarhjälpen, Högskolan i Gävle, Teknikerjakten, Maker Tour – Mot nya höjder och SSF.