Maker tour – Mot nya höjder-lärare representerar Sverige på Science on Stage

Talal Mohamed från Elin Wägnerskolan i Växjö är en av tre Maker tour – Mot nya höjder-lärare som representerar Sverige på den internationella lärarkonferensen Science on Stage 2019! GRATTIS! Vi har tagit tempen på Talal inför det ärofyllda uppdraget:

Hur känns det att vara en av sju lärare som ska representera Sverige på Science on Stage?
– Jag är riktigt glad, det känns härligt och spännande att ha fått en bekräftelse på att jag är på rätt spår. Jag ser fram emot att representera Sverige på bästa sätt samtidigt som jag är stolt över mig och mina fantastiska elever.

Vad har du för förhoppningar och förväntningar på konferensen?
– Jag har höga förväntningar på konferensen. Jag tror på en nästintill fullständig öppenhet mellan individer, skolor, förvaltningar, kommuner och länder där vi kan dela med oss av vad vi kan och vad vi gör för att stödja och inspirera andra. Science on Stage är ett sätt att förverkliga ett sådant arbetssätt och jag är därför glad för detta initiativ.

Tar du med dig några goda exempel från din skola/klass som du gärna vill sprida vidare till dina lärarkollegor runt om i världen?
– Se filmerna nedan på mina elevers fantastiska arbete!

[rara_call_to_action title=”” button_text=”SE FILMEN HÄR” button_url=”https://drive.google.com/file/d/1xj7oWPhv-rXdbjeAwGyEYegkWF4HC8yi/view?usp=sharing” target=”_blank” button_align=”left”][/rara_call_to_action]

[rara_call_to_action title=”” button_text=”SE FILMEN HÄR” button_url=”https://drive.google.com/file/d/1HglWvJUdcisBRjZmgg3IdSCcCZ4vF5rs/view?usp=sharing” target=”_blank” button_align=”left”][/rara_call_to_action]