Välkommen på lärarnätverk den 7 maj

Den 7 maj är det dags för en ny nätverksträff för dig som lärare – både för dig som använder Maker tour – Mot nya höjders material i din undervisning men även för dig som inte gör det.

Under nätverksträffen kommer det finnas två olika spår: Du som har arbetat med Maker tour – Mot nya höjder med dina elever får byta erfarenheter med andra Maker tour – Mot nya höjder-lärare. Du som är ny i sammanhanget får möjlighet att, helt utan krav, testa på arbetet med utmaningar. För att hitta rätt på Hackebackeskolan: följ skyltning!

Maker-bussen kommer att finnas på plats tillsammans med vår pedagog Eva Yngvesson, så alla lärare får också pröva att använda sig av det material som just nu finns där.

Bjud gärna in dina lärarkollegor till nätverksträffen – även om de inte jobbar med Maker tour – Mot nya höjder. Alla är välkomna.

[rara_call_to_action title=”” button_text=”Anmäl dig här senast den 29 april” button_url=”https://forms.gle/fnybbB2pny2pbzSNA” target=”_blank” button_align=”left”][/rara_call_to_action]

 

Nätverksträffen är kostnadsfri och vi bjuder på enkel förtäring. Får du förhinder, mejla Barbro Tyrberg. Vid utebliven avanmälan faktureras din skolan på 100 kronor.

Nätverksträffen anordnas av Linnéuniversitetets Katrin Lindwall och Barbro Tyrberg från Maker tour – Mot nya höjder.

Ladda ner inbjudan som PDF.