Vinnare i ladan-uppdraget: Rävemåla friskola!

Vi är glada att kunna meddela att Rävemåla friskola har kammat hem vinsten i tävlingen om bästa inredning av Gunnar och Annas lada!

Malcolms och Agnes kreativa och praktiska design var utomordentligt väl utformad – och vi i Mot nya höjder, Gunnar och Anna är mer än imponerade!

Ert bidrag är inte bara snyggt, utan det hänger även ihop otroligt bra från sköljrummet till kylrum, förråd och gårdsbutik. Ni har verkligen tänkt på allt! Särskilt er lösning för gårdsbutiken är i en klass för sig. Placeringen och hur ni föreslagit att varorna ska visas upp för kunderna är helt briljant och det märks att ni verkligen har tänkt till när ni löste den här uppgiften. 

Dessutom har ni gett Anna och Gunnar flera nya idéer och inspiration för framtiden. Er skiss är verkligen en guldgruva av smarta lösningar!

Stort grattis till er – ni har gjort ett fantastiskt jobb och vi ser fram emot att träffa er när ni kommer på studiebesöket till Anna och Gunnars gård!

En hedersbetygelse går till Vilma, Lykka, Ebba och Eira, även de från Rävemåla friskola. Dessa fyra stjärnor hade tänkt till oerhört fint kring övervåningen på ladan. Ert bidrag kom på en väldigt välförtjänt andraplats!