Belöning VT 2023 – Professorns artefakter

Om bara en vecka är det dags att börja belöna de klasser som gjort vårterminens utmaningar och reflekterat. I år består belöningen av att klasserna får komma till Huseby Bruk. Där kommer de dels att få ta del av ett mysterium, som de måste hjälpa självaste George Stephens att lösa, och dels ta del av en utställning om skog och vatten och skapa i Makerverkstaden.

Och det där med Professorns artefakter? Vad är då det? Jo, det hela är mycket mystiskt och eleverna måste leta ledtrådar och lösa problem runt om på hela Huseby Bruk för att få klarhet i mysteriet. För att göra det kommer det krävas en stor dos mod, nyfikenhet och glädje – för att de tillsammans ska kunna finna lösningen!

Vilka klasser blev det som fick belöning i år? Kika på filmen!

Som en extra bonus i år får alla elever, vars lärare reflekterat, en guldbiljett. Denna guldbiljett kan användas som inträde till Huseby Bruk under en valfri dag under sommaren 2023 för eleven/läraren + en medföljande vuxen. Där finns också möjlighet att på egen hand genomföra den aktivitet som belönade klasser får tillsammans med oss i Mot nya höjder nu i vår.

Guldbiljetterna skickas ut i slutet av maj!